Efterårsgarderoben 2012

Tester LEGO DUPLO ZOO App

Vi er lige nu ved at teste en app herhjemme til Kornelia. App’en er udarbejdet af LEGO DUPLO og er udviklet i forbindelse med deres Zoo-serie for de mindste.

Kornelia er allerede helt tryllebundet af denne dyreverden og det er én af de første app’s hun åbner, når hun sidder med med sin iPad. Hun bliver både underholdt og udfordret, hvilket, i hvert fald for Lille K, er et must for at hun gider spille og ikke lukke en app ned. App’en er meget brugervenlig og det er tydeligt, selv for en lille pige på næsten to, hvad man skal gøre inde i dette univers.

En lille kort beskrivelse af app’en er at man, sammen med den søde kanin og sjove giraf, skal finde frem til løven, med den pakke som flyvemaskinen har tabt. Man skal igennem zoo hos alle dyrene, give giraffen plaster på, flyve, vække løven, dække bord og meget meget mere.

Kornelia synes allerede den er helt fantastisk. Jeg kan mærke hun synes det er et spændende dyreunivers og jeg forstår hende godt. Det er en sjov historie, den er flot udarbejdet og jeg synes det er vildt den er gratis. Hvis du har børn i alderen 1,5-5 år og de er så heldige at have en iPad, så synes jeg klart du skal skynde dig at downloade denne app – du fortryder et ikke.

Bruger jeres børn en iPad? Hvis de gør, er der så nogle app’s du gerne vil anbefale til andre? Hvad for nogle bruger I derhjemme og hvilken alder har dit barn/børn?

1 kommentar

  • Mine piger er også glade for LEGO Duplo Zoo App’en.

    Den helt store favorit er MyPlayHome. Både min pige på 2 år og hende på 5 er vilde med det søde dukkehus. Og en stor fordel ved dette spil er at man kan være flere med til det på en gang. 🙂

    Ellers er der for hende på 2 år; Moobaa, Coloring Farm, diverse Toca spil… Specielt Toca Monsters.

    Hende på 5 år er vild med; diverse Barbie apps, LEGO Friends, Pixeline, Angry Birds, og prinsesse ‘dress up’ spil. 🙂

    SVAR: Tusind tak for din kommentar, det er så dejligt med nye input og jeg har lige lavet en opdatering af datterens app’s på iPad’en. Sødt af dig at dele! 🙂 Kh Kamilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Efterårsgarderoben 2012