Tumletid hos bObles

Vinter med en 2-årig

Herhjemme har vi en lille (ja ja okay, stor) pige der er ELSKER sne! De øverste billeder er fra sidste weekend, hvor vi var i København. Trods vi var ramt af sygdom fik jeg alligevel slæbt mig ud af døren, da der var helt hvidt udenfor søndag formiddag. Kornelia og jeg måtte afsted efter en kælk, så det blev en slentretur ned af Frederiksberg Allé til Føtex. Og hvilket hit – det var klart den kolde gåtur værd at se hendes store smil hele vejen hjem igen!

Vi hygger os meget med al den sne der endnu er i Aalborg og hver morgen tager vi kælken ned i vuggestuen. Herhjemme hygger vi også. Det er dejligt at julen pludselig er her og vi juler så meget vi kan. Min far har givet os det fineste juletræ, som står pyntet og tændt i stuen med alle de gaver der indtil videre er købt. I år er der selvfølgelig også købt pakkekalender til Kornelia, men pakkerne er væsentlig større end sidste år, så jeg måtte opgive at hænge dem op med gardinringene, som her. Derfor står gaverne i år i en kurv, hvor den store pakkekalender fra PIXI også står. Vi tager hver morgen en bog og læser den imens der spises morgenmad, men nogle dage venter vi med at åbne en pakke til om eftermiddagen, når hun kommer hjem fra vuggestuen. Det afhænger lidt af, hvad der er i pakken (vi kan heldigvis godt huske det), for ellers kan det måske give lidt problemer med at komme afsted om morgenen?!

Har du lavet pakkekalender til nogen i år? Til hvem? Og har du måske endda lavet en hjemmelavet? I så fald er jeg dybt misundelig. Jeg ville ønske jeg kunne lave nogle sjove og gode ting selv, som K ville have interesse for, men mine evner strækker ikke til det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tumletid hos bObles