Sommerkollektionen fra Lego Wear

Lego er et hit, hvis sommeren slår over i regn..

Der bliver i løbet af en uge leget med mange timers Lego herhjemme. Nogle gange er der nogle klodser med i badekarret, andre gange bliver der bygget en Zoo med farlige dyr og så er der de dage, hvor Kornelia bruger politibilen (fangetransporten), bussen, dyretransporten og ambulancen til at køre med både Lego og andet legetøj rundt på værelset og i resten af lejligheden. Hun kommer nogle gange ud i køkkenet, når jeg står og laver med med en lille sending og vil vise mig vognens indhold. Det er så hyggeligt og hun ELSKER alt sit Lego.

Hun leger selvfølgelig stadig med Lego Duplo og jeg nyder at jeg med god samvittighed kan lade hende lege alene med det, da alle dele er så store at det ikke kan gå galt, HVIS hun nu fik en skør idé med at putte noget i munden.

Skærmbillede 2013-06-17 kl. 10.44.56

De nyheder der er at finde fra Lego Duplo på Swingcar.dk er helt vildt fede. Der er klart nogle ting jeg kunne finde på at give i dåbsgave eller fødselsdagsgave, da de har nogle skønne farver og sjove former med øjne og mønstre. Jeg er sikker på at der er  mange timers leg i kasserne ovenfor.

Er der Lego på børneværelset hjemme hos dig?

?Produktet i dette indlæg er sponsoreret. Jeg har modtaget betaling eller et lignende produkt, som tak for omtalen. Holdninger, billeder og meninger om dette produkt er mine egne og jeg har sagt ja til at omtale det, da jeg mener det passer ind på bloggen. Er billederne lånt, er det skrevet i indlægget.?

2 kommentarer

  • Ja, MASSER! Både Duplo og “store drenge-LEGO”, som vi kalder det, kun dem ældste på knap 4 år må lege med 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lego er et kæmpe hit hjemme hos os – især en dag som i dag 🙂

    SVAR: Tusint tak for din kommentar. Lego er simpelthen bare et hit for børn.. og egentlig også for de voksne, da der er så mange timers leg i Lego at det er nemt at få en langvarig leg i gang, hvor børnene nemt kan fastholde interessen. Lego indbyder nemlig til at legen hele tiden ændrer sig og bliver udviklet på ny igen og igen. Fantastisk. KH Kamilla 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sommerkollektionen fra Lego Wear