Rækkehus i Aalborg

Dobbeltseng med elevation

Da vi fandt ud af vi skulle flytte blev vi enige om at det var tiden til at få en ny seng. Den gamle vi havde var næsten 6 år gammel og den var i rigtig dårlig kvalitet. Vi havde købt den billigt på tilbud, men den var dårlig stort set fra starten af. Stellet gik i stykker, der måtte købes nye topmadrasser et par gange, men det var kun små nødløsninger der jo desværre ikke gjorde sengen bedre. Man kan uden tvivl købe en seng alt for billigt! Ikke alle senge er gode og passer til ens behov, så man skal bruge tid på at finde den rigtige!

Der er selvfølglig rigtig stor forskel på, hvor man vælger at handle. En kæmpe stor virksomhed der har mulighed for at købe et stort lager hjem og dermed kan lave enorme besparelser, men det betyder desværre ikke at du nødvendigvis gør en god handel.

322_double_Coal1377671561521d998974487

Billedet er lånt på sengeexperten.dk

Hos sengeexperten forhandler de nogle af de aller lækreste senge på markedet. Det er overklassen af senge, de bedste af de bedste, men samtidig er det senge til en god pris. En seng er en investering – du tilbringer i gennemsnit en tredjedel af livet sovende og alle mennesker har brug for søvn hver nat. Voksne mennesker har brug for mellem 5 og 9 timers søvn hver eneste nat (abcsiden.dk). Derfor er det SUPER vigtigt at man ligger i en seng der passer til ens krop og sovestilling. Hos sengeexperten har de en masse smukke og virkelig gode senge og man får virkelig god kvalitet for pengene.

Produktet i dette indlæg er sponsoreret. Jeg har modtaget betaling eller et lignende produkt, som tak for omtalen. Holdninger, billeder og meninger om dette produkt er mine egne og jeg har sagt ja til at omtale det, da jeg mener det passer ind på bloggen. Er billederne lånt, er det skrevet i indlægget.?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rækkehus i Aalborg