Hynde til kravlegård med hjemmelavet grafisk betræk

Hvordan maler jeg min skammel fra IKEA?

Vi har længe haft den skønne skammel i træ fra Ikea herhjemme og den bliver brugt dagligt, hvorfor den efterhånden har en del brugsskader og er grim i malingen. Jeg vil derfor super gerne have den malet, men orker ikke at skulle sidde med pensel og spand, da jeg synes det er alt for svært at få et flot og jævnt resultat på den måde. Tror jeg vil kaste mig ud i spraymaling og har bestemt at den fortsat skal være hvid, muligvis i mat.

skammel

Først skal jeg dog lige gøre alt forarbejdet. Jeg skal have den gjort grundigt ren, renset den i grundrens og så skal den slibes godt ned, så den nye spraymaling sidder ordentligt fast og ikke begynder at skalle af. Alt materialet til dette han du finde lige her.

De fleste jeg kender med børn har denne skammel derhjemme og den bliver ofte brugt. Jeg har også kunne se rundt på Instagram at der er rigtig mange der har forsøgt sig med at male deres skammel og jeg synes det ser super godt ud. Jeg er dog ikke så modig som mange af dem jeg har set, hvor der både er blevet eksperimenteret med mønstre, tapet og neon-farver..

Indlægget bringes i samarbejde med malerlager.dk

1 kommentar

  • Spary maling kan godt anbefales. Det bruger jeg næsten hver gang jeg skal male noget 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hynde til kravlegård med hjemmelavet grafisk betræk