Av av av!!

Hvordan gror man otte arme?

Puha – jeg har ret meget om ørerne lige nu. Mest på arbejde, hvor der er rigtig mange ting jeg skal nå inden 1. april. Det er spændende om jeg når det hele, men det skal jeg jo selvfølgelig bare! Jeg kunne godt tænke mig at kunne gøre som damen på den gamle “platte” mange ældre har til at hænge.. Hun havde otte arme og kunne styre verden. Jeg er igen blevet mindet om at jeg ikke er Europamester i multi-tasking. Ikke engang Danmarks-, eller Nordjysk-mester! Må snart lære det eller i hvert fald lære at sige nej til alle de opgaver jeg påtager mig!

I weekenden får jeg besøg af min svigerfamilie fra København og det skal nok blive hyggeligt.. vi skal lørdag endnu engang på Nordens Folkekøkken og dét glæder jeg mig meget til. Det er lækkert og hyggeligt. Derudover har manden og jeg en del vi skal have nået herhjemme inden gæsterne melder deres ankomst. Vi skal nok nå alt herhjemme – vi er et godt team, der arbejder sammen om de forskellige gøremål. Der er selvfølgelig lavet lister over alle de ting jeg/vi skal nå og det giver jo det overskuelige overblik. Heldigvis. Jeg ser frem til travlhed på jobbet, så går dagen jo lidt hurtigere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Av av av!!