Stilhed før stormen

Hvordan gør man sin hobby til sit job?

Hvem drømmer ikke om at ens hobby skal blive ens job?

Jeg gør. Og jeg har 3-4 hobbyer.
At blogge.
At planlægge fede events.
At nørde lidt med grafiske produkter.
At være aktiv og følge med på de sociale medier.
Er det et job?
Jeg ved det ikke, men nok umiddelbart nej. Men indtil videre er det i hvert fald min hverdag de næste uger. Jeg har, i forbindelse med mit afsluttende projekt på skolen kunne slå alle mine hobbyer sammen. De bliver kombineret på kryds og tværs og skulle gerne ende ud med at blive det fedeste event for bloggere i Fårup Sommerland. Jeg glæder mig som en gal og det ved jeg at mange af de inviterede bloggere også gør. Det ligger et vist pres på mig og det får mig til at arbejde mere, oftere og gøre mere ud af de små detaljer der måske for nogle ikke betyder noget, men som i det store hele gør at hele oplevelsen og eventet bliver unikt. Forhåbentligt!
Uanset, så er jeg godt i gang med at finde hoved og hale i goodiebags, skattejagt, overnatning, logistik, deltagere, konkurrencer og alt det der imellem. Og jeg brænder virkelig for det. For at planlægge så fedt et event at bloggerne får så god en oplevelse at de deler det hele. At Fårup Sommerland føler de får meget ud af det. At de forskellige særligt udvalgte samarbejdspartnere også føler de går noget ud af det.
IMG_4325-0.JPG
Der har været meget arbejde indtil videre, der er meget arbejde nu + de næste uger frem til eventet og så vil der efterfølgende også være ret meget arbejde i det for mig. Det skal følges op på diverse ting, links, respons og delinger på diverse medier. Alt sammen noget der kræver mange timer, men som jeg synes er helt vildt spændende, lærerigt og vanedannende.
Er du så heldig at arbejde med din hobby? Har du dit drømmejob? Eller går du udelukkende på arbejde for at tjene penge til mad, husleje og fornøjelser?

4 kommentarer

  • Du er også god til det! Jeg gad super gerne arbejde indenfor noget marketing, sociale medier und so weiter, men nu er jeg jo så uddannet pædagog til januar 😉 Har leget lidt med tanken om at sælge børnetøj, men webshopmarkedet er vist ret mættet pt. Men kan sagtens følge dig 🙂 Og vi glææææder os til Fårup turen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mit job er ikke min hobby – men det er alligevel noget jeg brænder sindssygt meget for. At arbejde med udvikæingshæmmede er noget af det mest fantastiske, jeg nogensinde har prøvet, og jeg glæder mig til, at jeg er færdiguddannet pædagog til januar, og forhåbentlig kan finde mit drømmejob derefter. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claus R

    Jeg lever ikke af min hobby – men får alligevel nogle gode oplevelser og bekendtskaber ud af min hobby – så er meget tilfreds. Men kan da godt misunde dig !

    Er kommet til at deltage to gange i Coop konkurrencen – og kan ikke slette den ene kommentar – vil du gøre det – ellers er det lidt snyd 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg leder selv efter et job, forhåbentlig et drømmejob.
    Mht events, så gik jeg på studie med en sød fyr ved navn Rasmus Hogreffe. Han startede sit eget firma, som hedder Eventfabrikken. Han lever af at arrangere store events, og har også flere ansat ved jeg. Måske det grafiske og eventdrømmene kan leves ud der.
    Jeg er sikkert på, at det bliver et fantastisk event, som du har stablet på benene i Fårup. Det er så fedt, at du får sat Nordjylland på landkortet i blogsammenhæng. Håber i får en fantastisk dag, og jeg glæder mig til at se indlæg fra dagen, som jeg kan se på med stor misundelse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen