Mine Wheat SS15 favoritter

Hvordan overrasker jeg min kæreste på Valentinsdag?

Hmm.. umiddelbart ved jeg ikke om jeg er for eller imod at konceptet med Valentinsdag er på indtog i Danmark, men én ting er i hvert fald sikkert og dét er at jeg elsker kærlighed, overraskelser og at få at vide at jeg er elsket.

Herhjemme holder vi ikke Valentinsdag. Det er nok egentlig både Martin og jeg der ikke er med på bølgen, men jeg er nok også mest imod det, da jeg ved at Martin ikke synes det er det fedeste. Men jeg elsker jo alt det forkælelse og kærlighed sådan en dag kan bringe med sig. Jeg har ofte hørt mig selv sige om Valentinsdag, at “jeg vil blive mere glad, hvis Martin gør noget sødt for mig alle andre dag end lige dén dag, hvor alle andre også gør”, men det er måske ikke helt sandt? Jeg ELSKER jo Mors Dag og Fars Dag, da det gør mig glad, at Martin, Kornelia og Leonora overrasker mig med tegninger og gaver fra dem og fortæller mig at jeg er en god mor. Og jeg gør det samme for Martin. Fordi jeg synes han er en vidunderlig far og dét synes jeg han skal have at vide. Og jeg har, så længe jeg kan huske, selv givet, sammen med mine søskende, mine forældre noget de datoer, da vi altid har vist, hvor glade de er blevet.

Sådanne mærkedage er jo oplagte muligheder for, at få fortalt vores nærmeste at vi elsker dem, så hvorfor ikke også gøre dette på Valentinsdag? Det er jo helt korrekt, som den vidunderlige video herover viser – vi bliver gladere af at glæde andre. Uanset, hvilken dag vi gør det! Og er Valentinsdag så ikke bare en god grund til, at huske at få det gjort? Hvem vil ikke blive glad for kærlige ord fra ham/hende vi elsker? Jeg ville! Så jeg skal have hovedet i blød for, hvordan jeg kan overraske Martin en dag. For efter at have set denne video kan jeg da ikke vente til til næste år.

Indlægget  bringes i samarbejde med Anton Berg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine Wheat SS15 favoritter