Amning, gæster og opkast...!

Vi tester skråstol til nyfødt med NOMI baby

Leonora ELSKER at være med oppe ved bordet, når vi spiser og både Martin og jeg synes det er super nemt at have hende højt oppe hos os, samtidig med vi ikke behøver bekymre os for om hun kommer til skade ved at ligge et sted. Da Kornelia var så lille lå hun jo ofte bare på en dyne oppe på bordet ved os. Dette er ikke muligt, når vi nu pludselig er fire rundt om bordet, så vi er så super glade for den skråstol man kan få som ekstraudstyr til NOMI højstolen fra Evomove.

Hver eneste dag bliver den brugt herhjemme og endnu et plus ved den er, at den kan indstilles i forhold til, hvordan Leonora skal bruge den. Selv når hun er spændt fast i den, så kan man indstille om den skal ligge ned eller være mere som en skråstol.

nomi_skraastol

Vi har brugt stolen lige fra Leonora var helt nyfødt og vi kan ikke undvære den i hverdagen nu. Der er rift om den herhjemme, da vi virkelig også savner den som højstol til Kornelia. Vi har haft fornøjelsen af at lave en test af NOMI højstolen til Kornelia og er, efter Leonora har fået sat babyindsatsen på, blevet enige om at vi skal have solgt vores Trip Trap stole og købt en NOMI mere til Kornelia. Børnene sidder simpelthen bedre på den, designet er vokset på os, den er tusinde gange så let at rengøre, den ser “lettere ud” i vores hjem, børnene er ikke ved at brække tæerne når de løber ind i den, den kan så let som ingenting lige hænge på bordet ved rengøring af gulvet og sidst men bestemt ikke mindst, så sidder Kornelia mere stille og pænt på NOMI stolen. Hun farer fra side til side på hendes nuværende, hvorfor man føler man har en loppe med til bords, så rygstøtten gør helt sikkert også noget for hendes komfort på stolen.

I forhold til den her skråstol der kan monteres direkte på stammen, så er det virkelig en god investering i forhold til, hvor nemt det pludselig bliver at have en baby med i køkkenet og til bords og så må babyen sidde i stolen helt til de er 6 måneder.. Skråstolen koster 749,- og der kan vælges imellem tre forskellige slags betræk, så stolen kan gøres meget personlig.

1 kommentar

  • Det lyder HELT genialt! Vi har haft babyindsatsen til (den klodsede) Tripp Trapp, og den kunne ikke reguleres i højden hverken med eller uden baby i den. Kæmpe minus! Og det med at hænge den op under rengøring er SÅ smart! Når jeg vasker gulv i køkkenet, løfter jeg Tripp Trapp’erne helt ud af rummet. SÅ uhandy!

    SVAR: Den ER virkelig helt genial. Jeg kan simpelthen ikke overskue de der tunge skrumler mere – længe leve det nye lette design fra NOMI 🙂 KH Kamilla

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Amning, gæster og opkast...!