Vi tester skråstol til nyfødt med NOMI baby

Stoooop tiden!!!

Herhjemme har vi en lille trold der vokser og vokser og vokser.. hver eneste dag lærer hun nye ting og vi kan slet ikke følge med. Jeg forstår ikke, når tøjet pludselig er for kort til hende, når hun uden problemer holder sit hovede, når hun helt bevidst klasker til noget legetøj der hænger over hende, når hun pludrer med sig selv eller når hun storgriner med lyd af sin dejlige storesøster der gør alt for at fjolle og lave skøre ansigter og lyde for at frembringe glæde og smil ved sin lillesøster og sin aller aller største fan. Leonora er det kæreste lille væsen som er nem, sød og dejlig. Vi har, endnu engang, været heldige med at have fået en pige der vil (for det meste!!) sove, har et roligt sind og som er sød at have med udenfor hjemmet. Vi er så taknemmelige og lykkelige for at vi endnu engang er blevet velsignet med en vidunderlig datter og jeg vil lige dele nogle billeder fra vores hverdag (billedet er 3 uger gammelt), hvor hun er med i køkkenet.. rank og mild som altid! Når jeg kigger på hende, bliver jeg tryllebundet af de dybe smukke øjne, der på en dag med lys som i dag har de mest lyse og klare øjne der slår benene væk under de fleste. Jeg elsker hende og glæder mig til at lære hende endnu bedre at kende!

leonora

2 kommentarer

  • Hun er også noget af det mest bedårende og jeg bliver, om muligt, endnu mere skruk.

    Og ja, søskende er en hlet unik og fantastisk gave. Når de de ikke slås… Det hænder med to drenge her på matriklen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hun er simpelthen også noget af det kæreste! Man bliver også helt betaget af hende, når man ser hende i virkeligheden <3 Og hvor er det skønt for jer, at hun er så glad og nem!
    Ja, ens store søskende er godt nok et hit, sådan er det også herhjemme – og en kæmpe gave!!!

    SVAR: Den bedste gave man kan give sine børn er uden tvivl søskende! Og tak for de skønne ord om vores lille pige, det er jo altid dejligt at høre. TAK! KH Kamilla 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi tester skråstol til nyfødt med NOMI baby