Blomkålspizza

LCHF bønnefritter og kylling med bacon og frisk mozzarella

Martin lavede mad den anden dag og det var fantastisk. Jeg nød at kunne hygge inde i stuen med pigerne imens Martin stod for aftensmaden – sikke en dejlig følelse. Det var fedt bare at kunne sætte mig ind til bordet og spise. Menuen havde vi i fællesskab bestemt for noget tid siden og der var handlet ind ud fra madplanen. Vi skulle have bønnepomfritter og kylling med frisk mozzarella svøbt i bacon, stegt i ovnen. Martin havde toppen menuen med en lækker hollandaise og en omgang hvidløgsflutes og jeg var vild med det.

IMG_2048

Næste gang skal vi have afprøvet at lave bønnerne i vores Actifry’er, da vi synes at der var stor forskel på dem.. Nogle var helt sprøde imens andre stadig var som kogte bønner. Jeg tror også der blev sparet for meget på fedtstoffet i bradepanden, men jeg kan forestille mig, udfra den gode smag, at de vil være et perfekt alternativ til pomfritter af kartoffel, når vi lige finder ud af at lave dem på den rigtige måde. Når jeg skal prøve at lave dem, vil jeg vende dem i en pose med olie og krydderier inden de tilberedes i en Actifry – vi skal blive bedre til at bruge den store maskine, da den er sådan en god hjælpende hånd i madlavningen, da den jo konstant rører rundt og holder tilberedningen i gang.

1 kommentar

  • Lækkert med en madlavende mand – og så skøn mad ovenikøbet!

    SVAR: Haha.. ja, det er skønt med en madlavende mand, når det lige kommer over ham.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blomkålspizza