Besøg på Den Blå Planet med baby og tumling

Kikkert fra Toys’R’us fra Julemanden

Sent den 23. december om aftenen, lige inden lukketid smuttede jeg ind i en Toys’R’us og købte året sidste julegave. Fra Julemanden til Kornelia.
På vej ud til Kornelias farfar gjorde vores store pige os det helt klart og tydeligt at dét hun altså ønskede sig aller mest i julegave var en kikkert. Vi manglede at få skaffet en julegave til hende, som julemanden kunne give hende, når han alligevel ville komme på besøg og overraske alle børnene.

Vi nød at se Kornelia blive overrasket af julemanden og så specielt fordi hun fik, den kikkert herover. Hun havde slet ikke regnet med at få en kikkert tror jeg, hvorfor glæden blev endnu større. Vi var vildt heldige med at Toys’R’us havde åbent helt indtil kl 21.00, så vi kunne nå at få dette ønske opfyldt hos Kornelia. Der er blevet leget meget flittigt med kikkerten og alt bliver endevendt og planlagt. Normalt handler jeg ikke kun i de fysiske butikker, jeg benytter mig også nogle gange af deres web-shop, der også fungerer rigtig godt! Jeg synes deres hjemmeside har en overskuelig søgefunktion og jeg kan finde stor inspiration til legetøj til pigerne, da der, blandt andre, findes alders-kategorier på hjemmesiden.

Indlægget bringes i  samarbejde med Toys’R’us

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Besøg på Den Blå Planet med baby og tumling