Kikkert fra Toys'R'us fra Julemanden

Udsalg i Magasin

Mange forældre får udnyttet udsalget og nyder godt af de mange penge der er at spare, når der er vintertøj til børnene til billige udsalgspriser. Nogle køber ind til den næstkommende vinter og får styr på den helt varme garderobe, hvor der bliver sparet massevis af penge. Vi har før været meget heldige med at få købt en lækker og god flyverdragt til Kornelia i Magasin på udsalg.

Der var et stort udvalgt iblandt alle de mange lækre mærker der findes i Magasin. Vi havde Kornelia med en tur derind, hvor hun fik prøvet mange forskellige dragter og vi hyggede os alle med at tumle rundt derinde. Heldigvis er Magasin indrettet så herligt at der på samme etage som børnetøjet også ligger en legetøjsbutik. Og måske det bedste af det hele, ifølge Kornelia i hvert fald, så er der en helt old school karrusel derinde. Den bimler rundt med den helt traditionelle (u)hyggelige melodi og alle børnene, inklusiv Kornelia, elskede de smukke heste de kunne sidde på.

Vi fandt den skønneste dragt til Kornelia, som vi også bruger denne vinter. Den er stadig som ny og vi er rigtig glade for at vi valgte lige denne dragt, da den er perfekt til Kornelia i forhold til pasformen. Vi blev guidet rigtig godt derinde og vi havde en fornemmelse af at de virkelig vidste, hvad de talte om. Et faktastisk sødt, hjælpsomt og kompetent personale, som havde forståelse for at det var en lille pige der skulle shoppes varmt overtøj til, hvorfor der skulle arbejdes lidt for at få hende til at prøve alle de dragter jeg havde udvalgt.

Indlægget  bringes i samarbejde med Magasin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kikkert fra Toys'R'us fra Julemanden