Vi er klar til leg herhjemme..

Struktur er nødvendigt med en baby

Jeg nyder at være på barsel og jeg ELSKER de dage, hvor Leonora og jeg ikke skal andet end bare være. Hvor vi entan kan hygge hjemme, tage en tur ind og ose i byen eller ligge i sengen hele dagen. Det er bare ikke særlig ofte vi har sådan nogle dage.. Leonora blev 3 måneder i går og jeg synes simpelthen at de måneder er smeltet imellem fingrene på mig. Jeg har simpelthen fået planlagt alt for mange ting – laver aftaler hele tiden fordi jeg tænker at vi har god tid og siger hver gang at “jeg er jo alligevel bare på barsel, så jeg har tid hele tiden”, men sådan helt ærligt; det har jeg jo slet ikke. Jeg har tid til Leonora, hende skal og vil jeg have tid til, men må desværre indrømme at de sidste tre måneder simpelthen er forsvundet hurtigere end jeg har kunne følge med. Dét er ikke godt! For, når jeg har haft for mange aftaler, lidt for travlt eller bare ikke helt har kunne følge med herhjemme, så kommer det jo til at gå ud over min tid på barsel med Leonora.

IMG_2086

Den her skid er det aller bedste jeg kan bruge dagen på her på min barsel – hygge med hende, lege, lave gymnastik og kysse, snuse, nusse og pusse og det vil jeg blive meget bedre til at give mig god tid til. Der skal mere struktur over vores dage – jeg vil blive bedre til at være praktisk, når Leonora sover udenfor, så nu må den der mega irriterende dumme sne godt lige forsvinde lang langt væk, så jeg igen kan komme ud og gå ture hver dag og lade Leonora sove udenfor, til mindst én lur, uden problemer. Så er jeg sikker på at jeg får overskud til at prioritere lidt anderledes. Jeg ELSKER jo alle de vidunderlige ting med Leonora, men må indrømme at de dage, hvor jeg ikke får lavet alt det praktiske jeg skal der får vi ikke øvet at ligge på maven ret lang tid og jeg får ikke kysset ligeså meget som jeg har lyst. Vi er hver torsdag i mødregruppe, hvilket, som udgangspunkt er det eneste, Leonora “skal være med til”.. Så tøjvask, opvask, madlavning/forberedelser til mad, rengøring, oprydning og alt muligt andet, skal gøres, når Leonora sover, så jeg kan nyde den alene-tid jeg er så heldig at have med hende!! I morgen skal vi i hvert fald bare slappe af, sove længe, nusse, kysse, lege og jeg skal have vasket et ton vasketøj, når hun tager formiddags- og eftermiddagslur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vi er klar til leg herhjemme..