Mors Dag 2014

Blogevent i Aarhus – Norlie SS14 kollektionen

IMG_5753

I sidste weekend var jeg nede hos søde Regitze, kvinden bag bloggen Min skønne verden, hvor hun inviterede os ned for at se den nye SS14 Kollektion fra Norlie. Regitze er konsulent fra Norlie og sikke dog en masse lækre ting der hang på stativerne. Jeg var solgt til stanglakrids og ville ønske at jeg havde haft nogle flere penge, så jeg kune have købt og købt og købt til pigerne. Jeg fik købt noget til begge pigerne og tror at tøjet til den forestående konfirmation, ved Martins lillesøster, er i hus. Allerede et par dage efter bestillingen af tøjet til blogeventet, kom der en sending fra Norlie, så der er bestemt hurtigt levering, hvilket jo er skønt, hvis man pludselig står i en situation med en tøjkrise til sine børn.

IMG_5755IMG_5763

Lige nu kan du inde på Norlies hjemmeside finde fede priser til deres online lagersalg, hvor du kan spare op til 85% på deres lækre styles. Jeg skal helt klart ind forbi i løbet af dagen, da deres hjemmeside lige pt er helt vildt overbelastet og det er ikke muligt at se noget derinde.

Hvis du samler din mødregruppe, en flok veninder eller bare en håndfuld i din omgangskreds der kunne være interesserede i at se og mærke det lækre tøj fra Norlie, så kontakt Regitze ovenfor – hun kan bookes til at komme og vise tøjet.

IMG_5769

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mors Dag 2014