Copenhagen Marathon 2014

Inside PR i Store Kannikestræde

Da vi var i København besøgte jeg Inside PR, der har til huse i det fineste baghus inde ved Rundetårn, i Store Kannikestræde, hvor gulvene er skæve og hvor man fra de åbne vinduer kan høre børneleg fra nabohusets institution. Der var en helt fantastisk stemning og pigerne deroppe er så søde!
Jeg havde desværre glemt mit kamera, så de få billeder jeg fik taget er af den bedste kvalitet.

Jeg forelskede mig i rigtig mange smukke designs på mit besøg og selvom de faktisk havde pakket mange af deres ting ned, på grund af afhentning af udlån fra kunderne, så var der mange fine ting at se, røre og studere nærmere.
Rundt om i showroomet var der møbleret med de smukkeste trækasser, som blev brugt til at udstille på. Og så var der fremvisning af spise- og sofaborde fra Frederiksberg Snedkeri, som jeg blev helt forelsket i og ville elske at have et lækkert spisebord derfra.

20140520-085539-32139398.jpg

Min favorit i hele huset var uden tvivl den virkelig smukke lampe der hang i mødelokalet. Det er firmaet Anour der står bag, som er et forholdsvis nyt firma, etableret i 2007 i København og navnet er en sammensætning af navnet på grundlæggeren af firmaet; Arash Nourinejad og du må simpelthen tjekke det ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Copenhagen Marathon 2014