Ansøgning til praktik 2015

bObles eventyr i pop-up store i Fields

 

Hvis du en dag er i nærheden og ikke allerede har været derude, så smut lige ind forbi den eventyrlige pop-up store som bObles har i Fields i Amager. Forrige weekend var jeg derude med Kornelia og Leonora. Vejret ikke var optimalt til en tur på legepladsen for lille Leonora, da hun bare ville ende med at sidde i klapvognen og de havde begge to krudt bagi som skulle brændes af. Vi kan tydeligt mærke på pigerne, hvis ikke vi kommer nok ud med dem – specielt fordi vi var på 4. sal hos mine svigerforældre i en lejlighed og vejret indbød ikke lige til lange ture på legepladser for hele familien. Det er svært at få brugt noget energi ordenligt deroppe så, men så er det jo bare endnu mere skønt at København har så mange dejlige ting at byde på for børnefamilier og vi er faktisk gode til at komme ud og lave noget sammen, når vi er i hovedstaden. Det er vidunderligt og jeg elsker det!

IMG_0774.JPG

 

Selvom vi har en god samling bObles derhjemme, så er det altid fedt at være til Tumletid, da både Kornelia, Leonora og jeg får ny inspiration til at lege med de fantastiske tumledyr. Til #blogeventaalborg var der også Tumletid, hvilket alle ungerne ELSKEDE!!

I den eventyrlige pop-up store er der Tumletid hele tiden – inde i butikken finder du er der et kæmpe område, som er fyldt med smukke bObles tumledyr, en refleksbane hvor børnene skal finde vej gennem en kulsort labyrint kun ved hjælp af en lille lommelygte – de skal følge de ophængte reflekser derinde, derudover kan du se Katrines hyggelige campingvogn (den som også danner rammen for den skønne julekalder “Jagten på juleglæden” – mere om det i et andet indlæg) og så kan børnene farveligge et juletræ, som bliver hængt op i den eventyrlige skov.

IMG_0786.JPG

IMG_0781.JPG

 

Pigerne og jeg hyggede os så meget derinde og der var hele tiden mange andre børn at lege med. Det er virkelig et ideelt sted at tage hen med sine børn. Der er ligesom Tumletid hele tiden og jeg vil næsten garantere at dine børn vil elske det.

Har du mon set det nyeste skud på stammen hos bObles? Det frække tumledyr er en flagermus findes i to størrelser og er udfordrende for både store og små. Den kommer kun i et begrænset antal, så det er med at være hurtigt ude. Måske den skal på børnenes ønskeseddel til jul?

 

1 kommentar

  • Vi har besøgt tumlerummet nogle gange og har haft meget blandede erfaringer med det.

    Min søn på 1,5 år er blevet skubbet af nogle af de store børn ved to af vores besøg. Allermest irriterende det mig, at jeg selv måtte tage fat i det pågældende barn og gøre opmærksom på, at man skal være lidt mere forsigtig i nærheden af lidt mindre børn. Det havde ingen effekt, og jeg mener, at barnets forældre burde have reageret, hvilket de ikke gjorde.

    Andre gange har besøget forløbet rigtig hyggeligt og uden problemer. Labyrinten er skæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ansøgning til praktik 2015