Sticks'n'Sushi på Tivoli Hotel med udsigt

Sommerferiekasse til børnehaven

Den her sommer har været en af de bedste jeg nogensinde har haft. Vejret har været fantastisk og jeg har kunne nyde så meget af den med min dejlige familie. Jeg ved at denne sommer bliver den sidste, hvor vi har muligheden for, begge to, at være sammen med pigerne i 6 uger og det har været helt vildt fedt at prøve. Jeg synes det har været en super afslutning på min barsel som snart er slut. Vi har lavet rigtig mange sjove ting og det er heldigvis ikke slut endnu. Vi har en tur til LEGOLAND til gode og årskortet til både Aalborg Zoo og Fårup Sommerland har ikke været i brug for sidste gang i 2014.

Til kassen til børnehaven har jeg, i løbet af sommeren, samlet forskellige ting sammen fra de steder vi har været. Nedenfor viser jeg lidt mere detaljeret indholdet af kassen. Blandt andet de billeder, som Kornelia har udvalgt fra nogle af sommerens aktiviteter og udflugter. Der er skrevet bagpå alle billederne, hvor hun var henne og hvem der var med hende.. Jeg tror nemlig godt Kornelia kan have lidt svært ved at skelne de forskellige oplevelser fra hinanden – specielt, når det skal præsenteres for de andre børn i børnehaven.

IMG_9198.JPG

 

· Astrid Lindgrens verden i Vimmerby, hvorfra vi har et “hvis-jeg-bliver-væk-armbånd”, en besøgsguide over parken, en Pippi guldmønt, nogle Pippi lodsedler fra en tombola (hvor vi ikke vandt noget..) og et postkort med Pippi.

· LEGOLAND, hvorfra vi har vedlagt et postkort.

· København Zoo, hvorfra hun har en besøgsguide fra haven og en pink kop.

· Sverige, en sommerferietegning og et postkort fra den store færge vi sejlede med på vej derover.

· TIVOLI, et turpas – som flittigt blev brugt.

· Fårup Sommerland, et kørekort.

· København, en lille miniudgave af Den Lille Havfrue.

· Leo Legeland, et indgangsarmbånd.

· Cirkus Summarum, billetten.

IMG_9196.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sticks'n'Sushi på Tivoli Hotel med udsigt