Gæsteblogger - Sanne fra babysigning.dk

diary.dk 5 år gammel

Om 3 dage har bloggen fødselsdag. Den 23. august 2009 udgav jeg mit aller første indlæg og begav mig ud i en helt ny verden som blogger. Jeg bloggede dengang mest af alt for at kunne skrive dagbog til mine venner og familien hjemme i Aalborg, da jeg boede i København med Martin. Ikke lang tid efter flyttede vi til Aalborg for at slå os ned og et nyt kapitel med vores første barn ventede forude. Jeg fortsatte med at blogge. Navnet på bloggen reflekterer selvfølgelig af, hvad det blev oprettet til – min dagbog og hverdagspostkort til dem derhjemme. Nu kan det navn ikke laves om – bloggen er stadig en slags dagbog.. Det er mit personlige frirum, hvor jeg er MIG, med alt, hvad det indebærer. Og ligemeget, hvad jeg gør, med hvem og hvornår, så er jeg altid mor. Mor til to piger, som dagligt stjæler mere og mere plads i mit hjerte! Jeg er mommyblogger og prøver at balancere på grænsen mellem privat og personlig. Jeg prøver hver eneste dag at blive lige dér, hvor jeg gerne vil fortsætte med at være.

Da jeg startede med at blogge, for snart fem år siden, var det fleste af de blogs jeg kendte til, sådan nogle meget kreative blogs. Hvor fokus var genbrugsguld, syning, strik, samt små og store hækleprojekter. Jeg er slet ikke kreativ på den måde og jeg følte mig på en måde meget alene i cyperspace, da hele blogverdenen var ny for mig og jeg slet ikke vidste noget om, hvor eller hvordan jeg søgte efter de blogs jeg ønskede..

Nu føler jeg at blogverdenen er min hjemmebane og jeg elsker alt, hvad min blog fører med sig. Jeg har fået nogle nye venskaber og bekendtskaber gennem denne verden og har fået blod på tanden i forhold til at vide, hvad jeg vil lave, når jeg engang er færdig som grafisk designer. Håber at kunne kombinere noget grafisk med noget online kommunikation – eventuelt på virksomhedens sociale medier.. eller noget, hvor jeg skal stå for events, invitationer, koordinering eller noget fondraising eller eller eller… Drømme for fremtiden er der nok af og med den uddannelse jeg tager mig, er det vist meget godt, for mulighederne for job er lidt begrænsede. Specielt fordi vi har bosat os i Aalborg. Men vi er begge fast besluttede på at blive her. Vi er vildt glade for det område vi bor i og vi ønsker at få pigerne på en bestemt skole her i Hasseris. Derfor må jeg være kreativ i mine drømme og med et år tilbage på studiet har jeg planer om at koordinere det sidste års opgaver og projekter i en retning, hvor kommunikation er i højsædet.

Jeg synes stadig det er utroligt at fem år er fløjet afsted på dén måde og samtidig med jeg sagtens kan huske de første spæde indlæg og hvor frustreret jeg kunne være over at jeg ikke helt kunne finde ud af at arbejde i WP, så synes jeg også samtidig at diary.dk har været en del af mit liv så længe og jeg kan ikke lige forestille mig at jeg skulle holde op med at blogge. Jeg håber inderligt at jeg kan fortsætte og at bloggen fortsætter med at åbne dejlige, sjove, udfordrende og spændende døre for mig i fremtiden.

Det er super dejligt du læser med herinde, hvad enten du kender mig personligt eller udelukkende kender mig fra tasterne, så betyder det virkelig meget at du sidder derude og følger med. Lige nu går jeg med tanken om at jeg vil lukke lidt op for dig som læser – at du skal have lidt indflydelse på, hvad jeg skriver om på bloggen.. Det kan jo være der er noget du meget gerne vil vide om mig+min familie eller noget andet du gerne vil have mig til at løfte sløret for. Mulighederne er mange og jeg går, som sagt, og undersøger, hvordan jeg nemmest når ud til jer alle i forhold til at få jer på banen med nogle svar.

Endnu engang tak fordi du læser med!

2 kommentarer

  • Marlene Høj

    Tillykke med fødselsdagen lige om lidt – Det bliver spændende at se, hvad du kommer frem til.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med snart fødselsdagen 🙂
    Min lille blog startede med fuld fokus på strik, og det var faktisk dig, der i tvnord, tror jeg, åbnede mine øjne for mommyblog universet. Med ankomsten af lille Emma, begynder bloggen nu at dreje over i et nyt univers. Jeg famler stadig og ved ikke helt hvor jeg lander.
    Men tak, er glad for at læse med.

    Mange hilsner
    Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gæsteblogger - Sanne fra babysigning.dk