Cykelhjelm i København

Solbriller

Der er simpelthen noget jeg slet ikke forstår!! Folk der får med solbriller, når solen er dækket af kæmpe store tykke mørke skyer eller når de er indenfor. Hvad skal det dog til for? Det er ikke flot.. man kan undre sig over, hvad de vil have ud af det?! Men er det opmærksomheden, så er det da klart de får den! Når jeg ser disse mennesker, så undrer jeg mig vildt meget – er de kede af det, har de fået en på hovedet (blåt øje), tror de at de er super kendte og er nødt til at gemme sig bag deres store solbriller, har de fået en øjenoperation eller er det bare lige for at gøre opmærksom på sig selv?!

Så pige og drenge i der ganske land – af med de solbriller, når solen ikke er fremme eller I sidder inde. (Det værste sted jeg har set en pige med solbriller er i metroen, hvor vi kørte under jorden!) Kom nu ind i kampen kære mennesker og vis jeres smukke øjne frem, i stedet for det der wannabe super kendt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cykelhjelm i København