bObles til tumlinger 1-3 år

Mød en mommyblogger – twinpeaks.dk

Sidste år vandt hun Børn i byen-prisen for den bedste blog og i år løb hun afsted med prisen Årets Personlige Modeblog 2015 – begge priser er meget meget velfortjent. Mette Marie Lei Lange er den (nærmest urimeligt!) smukke kvinde bag tasterne på twinpeaks.dk og hun formår at lukke op for sin verden på den skønneste og sjoveste måde. Jeg har desværre aldrig mødt Mette Marie, hendes mand eller deres to vidunderlig lækre tvillinger, Hugo og Berta, men jeg føler nærmest jeg kender dem gennem bloggen. Mette Marie kan noget helt særligt med ord og hun tryllebinder mig på twinpeaks.dk, når hun leger med sproget og deler billeder af sin skønne familie.

Du kan også følge med hos Mette Marie på både Facebook og Instagram – det kan varmt anbefales!

TWHEADERRRUntitled

Hvorfor blogger du?
Bloggen startede ud af kedsomhed. Jeg var mega højgravid og kunne kun ligge på skjoldet i min sofa, og jeg var træt af Netflix, så jeg startede bloggen.
Jeg er blevet ved, fordi jeg synes, det er vildt fedt at skrive. Jeg elsker, at det er mig, der bestemmer, hvad der kommer til at stå i indlæggene, og jeg synes, det er sjovt at lege med sproget.

Har du altid drømt om at blive mor?
Jeps!

Hvilke tre ting/egenskaber vil du gerne lære/give videre til dine børn?
Jeg vil rigtigt gerne lære mine unger at møde verden med et åbent sind. At de som udgangspunkt skal tro på det bedste i de mennesker, de møder, og de situationer, de havner i. Og så vil jeg gerne have, at de opfører sig ordentligt. Spiser pænt, er høflige og hensynsfulde, kommer til tiden og siger ?Tak for mad?. Og til sidst håber jeg at kunne give dem en masse glæde. Humor, taknemmelighed og uhøjtidelighed. Så bliver verden større, tror jeg.

Anbefal en god børnebog:
Mine børn fatter stadig ikke en krone, så vi er ikke begyndt at læse for dem endnu.

Hvad savner du fra tiden, før du blev mor?
At ligge på sofaen og chille. At kunne gå på toilettet, når jeg skal tisse og ikke en time eller to senere. Og at have alenetid med min mand.

Hvad er dit allerbedste råd til kommende mødre?
Lad være med at lytte til folk, der er ude på at skræmme dig, fordi de selv har haft en hård fødsel/børn, der ikke sover om natten/er blevet skilt osv. De aner ikke, hvad de snakker om, og ingen af dem havde i mit tilfælde ret.
Og vigtigst: Køb bogen ?Twelve Hours Sleep By Twelve Weeks Old?. That shit works.

Skal du have flere børn?
Man skal aldrig sige aldrig?.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

bObles til tumlinger 1-3 år