Hvordan overrasker jeg min kæreste på Valentinsdag?

Mød en mommyblogger – vebsen.dk

Jeg vil her på bloggen i den kommende tid udgive indlæg, hvor jeg præsenterer nogle af de mange skønne mommybloggere der findes her i blogland. Her i første omgang er det mommyblogger, Trine Brogaard, som sidder bag tasterne på den smukke blog vebsen.dk.

Jeg har stillet hende en række spørgsmål, som jeg, uden redigering selvfølgelig, udgiver her. Jeg håber I vil tage rigtig god imod Trine. Klik dig ind forbi hendes blog og se ind i hendes verden med lækker indretning, hendes smukke familie – den 2-årige Carla, hendes mand Mads og meget meget snart kommer deres lille baby Rosa til verden.

Hvorfor blogger du?
Før jeg selv oprettede min blog, læste jeg selv en del blogs. Det var dengang, før jeg selv blev mor, mest modeblogs hvor jeg lod mig inspirere. Da jeg blev gravid med Carla, åbnede der sig en ny verden for mig, og da min bedste veninde allerede dengang havde været mommyblogger længe, fik jeg øje på den verden, og fik lyst til at joine. Jeg blogger fordi, at jeg “i mit voksne liv” og i min titel som mor, snart til 2, har fået et  behov for at dele. Jeg holder af at dele “MIT point of view” i kategorien MOR, mine interesser inden for børnemode og indretning, mine hverdagsfortællinger, erfaringer og sjove oplevelser. Det er, for mig, det største i livet, at være nogens mor, og jeg har i den forbindelse fået noget på hjertet, som jeg gerne vil dele med dem som vil vide om mit liv som mor. Jeg har også fået et fantastisk netværk med andre mødre, både i forhold til mine læsere og følgere, men i særdeleshed også i forhold til de andre skønne mommybloggere som jeg har mødt i min tid som blogger. Jeg har været til mange fede events, og fået en masse gode og sjove oplevelser på den konto, og alt dette er med til, hvorfor at jeg elsker at blogge.

Har du altid drømt om, at blive mor?
JA! Jeg har fra en tidlig alder glædet mig til engang at skulle være mor. Da jeg var yngre havde jeg endda en ide om at jeg ville have ihvertfald 1 barn inden jeg fyldte 25. (Naive, ikke gennemtænkte tanker fra en drømmetype) Skæbnen ville mig heldigvis det, at der gik lidt længere tid, og at jeg først blev mor da jeg fandt den perfekte mand, som kunne blive den perfekte far.

Hvad vil du gerne sige/ønske du havde sagt, til din mor, efter du selv er blevet mor?
Efter jeg selv er blevet mor, har jeg mange gange tænkt på at jeg håber jeg får en lige så god tålmodighed som min mor. Jeg er stolt af min mor, som har opdraget 3 meget forskellige børn, og jeg ved at det har været en udfordring, som det er for alle os forældre. Men jeg sagde til min mor i min tale til mit bryllup, at hun er den stærkeste kvinde i verden, og efter jeg er blevet mor selv, er det gået op for mig, hvor meget hun har gjort for mig, og hvordan hun har vist at en mor vil gå igennem ild og vand for sine børn. Jeg håber at kunne være bare halvt så stærk en kvinde og mor, som min mor er. ??

Hvilke tre ting/egenskaber vil du gerne lære/give videre til dine børn?
Jeg forsøger altid at tro på det bedste i mennesker først, inden jeg drager konklusioner, og forsøger ikke at lade andres erfaringer påvirke mig. Det er en udfordring, men noget jeg ofte minder mig selv om. Det har i mit eget liv givet nogle knubs, men også en masse åbne arme, og dette er noget jeg håber at kunne føre videre til mine piger. Det betyder ubeskriveligt meget for mig, at Mads og jeg kan lære vores piger, at stole på sig selv og tro på deres egne drømme og værdier.
Ydermere håber at vi kan opdrage to piger, som vil have en forståelse for at man nogle gange må rykke sine egne grænser og værdier, for at helheden fungere. Altså at blive  nogle gode samarbejdspartnere og teamplayers.

Anbefal en god børnebog:
Vi synger meget herhjemme, og vores absolutte favorit som er fremme hver dag er “Gyldendals store sangbog for de små”.

Hvad savner du fra tiden før du blev mor?
Jeg savner følelsen af “ikke at vide hvad jeg skal give mig til”. Jeg sidder aldrig en fredag eftermiddag længere, uden at vide hvad resten af dagen vil bringe mig. Den følelse savner jeg, men jeg ved også at den kommer igen når vi ikke har små børn længere.

Hvad er dit aller bedste råd til kommende mødre?
Det er svært, der er mange ting man kan sætte fokus på, men med mine erfaringer fra 2 år som mor vil det være:
At huske på, ‘når det er hårdt ikke at få søvn, at junior er på tværs på 5 dagen, og overskuddet er så tæt på ikke eksisterende som nogen sinde’, så kommer alt det gode altid lige bagefter. En jordemoder på fødegangen sagde til mig, husk når hun græder og skriger og du ikke ved hvad du skal stille op, at det kun er for en stund, det stopper igen. Det tog jeg til mig, og huskede det i de situationer hvor jeg var ved at panikke over ikke at kunne læse mit spædbarn. Men jeg har bygget videre på det, og bruger det stadigvæk i de udfordringer der bærer med sig at have en 2 årig, og det hjælper mig.

Skal du have flere børn?
Jeg skal føde lige om lidt, hvad jeg er overbevist om er vores sidste barn. Det er ihvertfald planen.

5 kommentarer

  • Hvilket faktisk er det sværeste af spørgsmålene at svare på Pernille. For hvad er det egentlig man synes godt om sig selv, og sine egne værdier? 🙂 Det var for mig ihvertfald lidt grænseoverskridende at sætte ord på. Men det er jo også bare så vigtigt et spørgsmål at blive stillet, så man husker at reflektere og husker at sætte lidt fokus på de værdier som betyder meget at give videre. ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt indlæg, jeg elsker at læse den slags Q&A’s, gode spørgsmål der selv får en til at tænke lidt. Kunne især godt lide den med hvilke egenskaber man håber at give videre til sine børn. Det er skisme da vigtigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • En sand fornøjelse søde Kamilla og smukt skrevet Trine! Ser frem til flere af de slags indlæg, som btw er en mega god idé!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa Anderberg

    DU er så dejlig Trine, den bedste pigen <3 <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Klik dig direkte ind på indlægget her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvordan overrasker jeg min kæreste på Valentinsdag?