Planer for fødselsdag - 5 år

LEGO Friends på ønskesedlen

| affiliate |

Vi har i dag holdt fødselsdag og hvor har det bare været skønt! Jeg har VIRKELIG nydt at have en masse alene-tid med Kornelia og det er super fedt at kunne lave en masse ting med hende, hvor jeg kan se at hun stornyder at være med. Vi har været i svømmehallen, en tur på café og så har vi hygget i lejligheden med at få samlet fødselsdagsgaven fra Kornelias farmor og bedstefar – en super lækker LEGO Disney 41063 Ariels undervandspalads.

Det er noget tid siden vi har samlet LEGO sidst, så jeg troede jeg skulle i gang med det store samleprojekt, men hurtigt var hun i gang og jeg sad egentlig bare og prøvede at få lov til at være lidt med ved at finde de klodser jeg kunne se hun skulle bruge.

Der er fortsat LEGO Friends på Kornelias ønskeseddel, da hun igen og igen finder mere hun gerne vil have hjem på hylderne og det forstår jeg virkelig godt. Hun ønsker sig blandt andet 41097 Heartlake luftballon, 41100 Heartlake privat-jetfly, 41026 Sommerhøst og nogle plader til at bygge på.

Står der LEGO på ønskesedlen hjemme hos jer? I så fald burde du holde ekstra øje med bloggen, da du meget meget snart kan vinde en super fed ekstra julegave fra LEGO DUPLO. Stay tuned..

1 kommentar

  • Jeanette I

    Ja begge drenge ønsker sig lego – den lille lego duplo og den store lego city! Lego er altid en sikker vinder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Planer for fødselsdag - 5 år