Valentins Dag - velkommen til!

Tøj fra Lego Friends

Jeg har surfet lidt rundt på legowear.dk og kigget på deres Friends kollektion.. Jeg fandt nogle styles derinde, som jeg overvejer at købe til Kornelias forårs- og sommergarderobe, men vil da gerne høre, hvad for en af de fire stykker denim jeg er faldet for, du synes bedst om?!

Billederne her er alle lånt på legowear.dk

Hvordan har du det med at give de mindre størrelser denim på? Jeg kan helt klart bedst lide at det er en model der giver Kornelia mulighed for at bevæge sig som om det var joggingbukser hun har på og den mulighed er jeg sikker på de ovenstående fire stykker tøj fra LEGO giver hende. Efter Kornelia er blevet en lidt større pige har både Martin og jeg skiftet mening om, hvilke farver og mærker vi gerne vil give Kornelia på. Det er blevet en mere romatisk stil end det var tidligere, hvor hun havde rigtig mange stærke farver på. Det passede fint med pink, da hun var lille, men nu er den måske skiftet ud med rosa.

Jeg synes der er så mange muligheder, når man finder basistøjet i denim, ensfarvede eller simple jeans, trøjer eller kjoler, da man dermed nemmere kan blande de forskellige stykker tøj, så man pifter basis op med farver og mønstre. Hvordan klæder du dine børn på? har de en bestemt stil? Er denne stil helt gennemført eller er det et mix der ligger på hylderne i de mindre størrelser?!

?Produktet i dette indlæg er sponsoreret. Jeg har modtaget betaling eller et lignende produkt, som tak for omtalen. Holdninger, billeder og meninger om dette produkt er mine egne og jeg har sagt ja til at omtale det, da jeg mener det passer ind på bloggen. Er billederne lånt, er det skrevet i indlægget.?

1 kommentar

  • Det synes jeg er virkelig svært, for de er så flotte alle sammen!! Og ret forskellige faktisk… Vidste slet ikke, de havde så meget fint til piger… Tror, jeg ville gå efter nederdelen, den er da ikke til at stå for:) Hvis det skal være bukser…hmm…nok dem under nederdelen, da de er meget jeans-agtige men stadig slim. Ej, de er alle fede. Afhænger jo netop af om hun mangler slim jeans, de helt slim leggins eller den super cool løse (boyfriend) look, som vist også blir en større del af de voksnes modebillede AW13.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Valentins Dag - velkommen til!