Feber feber feber..

Dåseleg til fødselsdag

Der er stadig enormt mange forberedelser der mangler før vi er klar til at holde fødselsdag på søndag for børnehaven. Vi skal jo selvfølgelig bare nå det og jeg skal huske at jeg når det jeg når – det er jo så vigtigt også at huske processen.. Det skriver jeg lidt om i et andet indlæg. Snart.

diary_blog_daase_kast_pyramide_foedselsdag_cirkus_1

På søndag skal børnene gennem forskellige lege, hvor de så sammen kan “optjene” kugler i en stor vase. Når vasen så er fuld, så udløser det en præmie for dem. De skal være sammen om at vinde, så de skal hjælpe hinanden gennem legene/opgaverne. Jeg håber de kommer til at synes det er sjovt!

diary_blog_daase_kast_pyramide_foedselsdag_cirkus_2

I aften skal jeg have pyntet dåserne med noget farvet papir, så de kan stå klar til på søndag – weekenden er fyldt med teaterbesøg og fødselsdag for familien lørdag aften, så jeg tror ikke jeg får tid til en masse de dage. Det er derfor super fedt at få sådanne ting her ordnet, da det jo ofte er dét der tager enormt lang tid, men som i sidste ende er med til at give det ønskede resultet. For mig. For lad os være ærlige – jeg tror egentlig ikke ungerne går op i om der er papir på dåserne eller ej.

diary_blog_daase_kast_pyramide_foedselsdag_cirkus_3

     

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Feber feber feber..