Hotelhygge med status fra Berlin

Min løbedrøm

Jeg er så småt kommet i gang med at løbe. Er afsted mindst hver anden dag og det er helt fantastisk! Da vi var i Berlin løb jeg også to gange og det var en skøn følelse, både inden, under og efter. Det er bestemt ikke lange ture, men jeg løber hele vejen og presser mig selv mere og mere hver gang jeg er afsted.

Det er utroligt at der ikke skulle mere end 10 løbeture til at give mig lysten til at komme afsted, selv på de varme dage med høj sol, på ferien og når regnen siler ned. På vores minisommerferie til Berlin var jeg afsted 2 gange, tidligt om morgenen og det var helt fantastisk. Ruten dernede var lidt kortere end herhjemme, men temperaturen var tilsvarende også væsentligt højere, så jeg synes de 2,6 km var passende for mig dernede.

Skærmbillede 2016-08-04 kl. 23.16.52

img_0728.jpg

Skærmbillede 2016-08-04 kl. 23.29.40

Skærmbillede 2016-08-04 kl. 23.16.02

Jeg løber på nuværende tidspunkt altid den samme rute, da jeg forsøger at forbedre min tid og udholdenhed. Når den er blevet bedre, så vil jeg øge distancen. Ruten herhjemme er 3 km og jeg nyder virkelig den smukke løbetur i naturen. For første gang jeg har prøvet at komme i gang med at løbe regelmæssigt løber jeg ikke med musik i ørerne eller følger et program over telefonen mens jeg er afsted, som fortæller mig, hvornår jeg skal gå eller løbe. Jeg nyder turen på en helt anden måde nu, hvor jeg lytter til mit åndedræt, naturen og ikke mindst har meget lettere ved at holde et tempo efter, hvad jeg egentlig kan holde til i stedet for hele tiden at komme til at følge musikkens rytme. Dét har betydet super meget for mig, da jeg nu sagtens kan løbe 3 km uden at holde pause – tempoet er lavt, men jævnt.

Skærmbillede 2016-08-04 kl. 23.15.27

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hotelhygge med status fra Berlin