Girls Bootcamp vol. 1.0

#NYoktober2016

Til oktober flyver Martin og jeg til New York. Uden pigerne. Det bliver en kæmpe stor oplevelse, som jeg glæder mig til at dele med Martin. Pigerne skal være hjemme i huset i trygge omgivelser med faste rutiner med vuggestue og skole, da mine svigerforældre kommer og passer dem mens vi er afsted. Martin og jeg har vurderet at det var den bedste løsning for alle parter at lade dem blive hjemme, både fordi vi kun skal være afsted i 5 dage, hvorfor der vil være enormt meget transport for pigerne i forhold til, hvor lang tid vi reelt vil have i New York. Derudover går Kornelia jo i skole til den tid og har sikkert nok at se til derovre, samt Leonora knuselsker sin vuggestue, så det er mest trygt for hende at bibeholde de faste rutiner, når ikke vi er hjemme hos dem så lang tid.

Jeg fik turen af Martin i fødselsdagsgave, da jeg i april fyldte 30 år og jeg er allerede nu ved at gå til af spænding over alle de ting vi skal nå på den tid vi har derovre. Vi skal opleve og se så mange ting, samt der skal være tid til at spise lækkert og shoppe. Vi må allerede igang med planlægningen af turen nu, da vi erfarede på vores sommerferie at det klart er den måde man får oplevet mest på. Vi skal være forberedte hjemmefra, så derfor kunne jeg godt bruge lidt hjælp fra jer.  

Har du været i New York? Eller kender du en god blog at følge, når jeg søger inspiration til oplevelser i New York? Og sig endelig også til, hvis du har en anbefaling til et sted at sove? En pålidelig udlejer på airbnb eller andet? Jeg kommer helt sikkert til at dele meget mere om denne tur her på bloggen, så stay tuned, hvis det har din interesse? OG selvom Martin og jeg er afsted alene denne gang, så vil vi helt sikkert også se NY med “forældre-øjne”, da vi gerne vil opleve byen med pigerne, så der vil selvfølgelig også være fokus på, hvor og hvordan dét kan lade sig gøre engang. Så selvom det jo helt sikkert er en fuldstændig anden rejseform til den tid, så er det vel aldrig for tidligt at planlægge en tur til NY. Om ikke andet, så bare på drømme-basis, som jeg jo har gjort i årevis.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Girls Bootcamp vol. 1.0