Chocolate Chip Cookies
OPSKRIFTEN ER LÅNT HOS LOUI & BEARNAISEN LIGE HER.
(Jeg har dog skrevet lidt om på måleenheder, da vi åbenbart (!!) ikke har en køkkenvægt)
Opskrift Cookies:
ca 48 stk.
2,5 dl sukker
4,5 dl brun farin
280 g smør (stuetemperatur)
2 æg
8 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk salt
1 tsk vaniljeessens eller vaniljesukker
ca 300-400 g valgfri chokolade
Pisk sukker, smør, brun farin, vaniljeessens/vaniljesukker og æg sammen til en luftig masse.
Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt sammen.
Vendes lidt efter lidt i dejen.
Til sidst tilføjes hakket chokolade, der vendes i dejen.
Dejen stilles i køleskabes mindst en time.
Tænd ovnen på 165 grader, varmluft. (så kan du have to plader i ovnen på samme tid..)
Rul dejen i små kugler, på str med en golfkugle. Der er plads til 8 kugler på en alm bageplade.
Bagetid er 14-16 min. afhængig af din ovn, så hold øje med dem de sidste par minutter. Der er ikke noget værre end en cookie der har fået for meget i bunden – den smager brændt.
OBS! Cookies skal blive på bagepapiret nu, ellers smatter de helt sammen! Bagepapir (med cookies på) skal afkøle på bagerist i ca 12-15 min.
Opbevares i lufttæt beholder.
Ingen kommentarer endnu