Julemiddagen 2010

Ønsker til jul

Udfordring: Dag 24 – Hvad jeg end har lyst til

Endelig – JULEAFTEN!! Jeg har ventet så længe på denne dag og dét med god grund. Det er så hyggeligt her hos mine forældre og jeg nyder virkelig at være her.. Vi er her alle sammen, men desværre tager min søster, hendes mand og min dejlige lille nevø over til hans familie og spiser julemiddagen i aften.

Jeg har virkelig overvejet hver eneste julegave i år og jeg glæder mig så meget til at give gaverne – det bliver fantastisk at se de, forhåbentligt, glædelige overraskelser over de ting de forskellige får. Jeg er virkelig også spændt på, hvad jeg selv får i gave… jeg har aldrig nogensinde haft så lille en ønskeseddel som i år, så er meget nysgerrig for at finde ud af, hvad de har fundet på – synes det er så spændende.. og gaverne ligger jo lige der oppe under træet. Måske jeg lige skal op og flytte dem “lidt bedre på plads”, så jeg måske kan være heldig at se nogle med mit navn på?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julemiddagen 2010