Farserede porrer med det hele

bObles Legetumlinger

Endnu engang har vi været så heldige at få lov til at teste nye lækre produkter fra bObles.dk og endnu engang var det en vidunderlig oplevelse.

Kornelia ELSKER sine nye Legetumlinger og jeg forstår hende virkelig godt. Pakken med Legetumlinger består af fem brikker med sjove illustrationer af både nuværende og tidligere dyr fra bObles verdenen; fisk, gris, elefant, kylling og den frækkeste abe. Det var så sjovt at lade Kornelia pakke dem ud og lade hende gætte og fortælle de dyr hun kunne se. Jeg var ret overrasket over, hvor hurtigt hun kunne se hvilket dyr der var illustreret – jeg blev endnu engang bekræftet i at teamet bag bObles har ramt plet med deres nye tiltag, de var som henvendt direkte til vores lille pige og der gik ikke mange sekunder før hun selv fandt ud af, hvad hun ville bruge dem til. Der skulle selvfølgelig laves en bObles-bane, hvilket vi tit gør herhjemme.

Der er så mange ting Kornelia har brugt disse Legetumlinger til og jeg vil her hurtigt ridse nogle af legene op:

  • bObles-bane. Hun sætter dem sammen i én lang række med sine egne bOblesdyr. Nogle gange en lang bane, hvor alle dyr er hevet ind i stuen (hvor vi oftest hjælper hende), men andre gange også en kortere bane inde på værelset, hvor hun selv har været designer og løber og hopper rundt på banen med sin dukke på armen, eller hvor den får lov til at gennemføre banen med hende som støtte.
  • Skammel til dukken. Kornelia sidder også selv på enten sin store fisk, lille fisk, en kylling eller sin skildpadde, men når dukken så skal sidde ved siden af hende, så henter hun nogle gange en enkelt eller to Legetumlinger – hun har set at de passer lidt bedre i højden, hvis ikke man er større end en dukke.
  • Frisbee. Dette skal klart afprøves udenfor på græsset til sommer, da det lige nu er noget Kornelia leger på værelset og det kan være lidt frustrerende for hende (og os) at der ikke er så meget flyveplads – der er ligesom hele tiden noget i vejen der flyves ind i.. 😉
  • Slalom. Det er nemt for hende nogle gange kun at hive de fem Legetumlinger ind i stuen, hvor hun ligger dem med ret stort mellemrum og så løber imellem dem fra den ene ende til den anden. Det er en leg vi på et tidspunkt har vist hende med dem og den var heldigvis så sjov at hun selv tager initiativ til den nu.
  • Tømmerflåde/båd til andet legetøj i badet. Vi har ofte vores bObles med i bad (dog kommer de ud inden der kommer sæbe ind i billedet), hvor de så både bliver skyllet og Kornelia kan lege med de mindre derinde og de store Tumledyr sidder hun på, hvis det er et hurtigt bad og badekarret ikke bliver fundet frem. Hun elsker, når vi har dem med, tror hun synes det er lidt “forbudt” at have dem med derind og hun er ét stort grin, når hendes bObles “faktisk må komme med i bad”. Når det er en af de nye flade Legetumlinger der er med, så bliver de brugt i badekarret til at sejle rundt med det andet legetøj og det er så sjovt at se at hendes fantasi selv har udviklet denne leg.
  • Løfte dem med fra maven og op over hovedet, når hun ligger på ryggen. Hun leger at hun træner med dem og det er jo dejligt at hun kan lege sådan med dem også, da de ikke er større eller tungere.
  • Gå med et par imellem benene. Det er mig der har prøvet at gå rundt med dem imellem benene og hun øver sig stadig ret meget på det, da det endnu er lidt for svært. Men hun bliver bedre og det er jo sjovt at se hende tage sådan en udfordring op.

Der er helt sikkert rigtig mange andre ting Kornelia bruger disse Legetumlinger til som jeg ikke har fået skrevet ned, men alt i alt er de en kæmpe succes. Jeg vil klart anbefale dem til alle der står og skal lave ønskeseddel til både de små og lidt større børn eller hvis man skal give en gave. Der er hele fem dyr i denne pakke til kun 299,- og de findes i fire forskellige farvekombinationer.

Pakken med de skønne Legetumlinger fra bObles får 6 ud af 6 ugler herfra.

?Produktet i dette indlæg er sponsoret. Jeg har modtaget en lignende vare for at kunne teste produktet. Meninger, billeder og holdninger om dette produkt er udelukkende mine egne og jeg har sagt ja til at teste det, da jeg mener produktet passer ind på bloggen.?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Farserede porrer med det hele