Er det okay at holde fest med et tema?

Så blev man pludselig en familie på fire..

Herhjemme nyder vi vores tid på barsel. Vi er pludselig blevet en familie på fire, hvor der skal være tid og plads til os alle. Vi nyder hver eneste dag og minutter, timer og dage forsvinder desværre hurtigere end vi havde frygtet de ville. Derfor suger vi hvert eneste øjeblik til os og vi nyder. Nyder at være og nyder at opleve, lære at kende, suger babyduft til os og nyder at se Kornelia i sine to nye roller; børnehavebarn OG storesøster.

sovende_barn

Det kan være meget hårdt at være startet i børnehave, når det indebærer at hun pludselig springer sin middagslur over. Det er en prøvelse for os alle sammen, da vi skal have rykket vores hverdag og rutiner en smule med tidligere aftensmad og putning en time før normalt. Dagene med Kornelia er pludselig blevet kortere om aftenen, hvorfor vi nyder at aflevere hende sent og have en stille og rolig morgen sammen. Hun klarer disse nye forandringer SÅ FLOT og det går meget bedre, end jeg havde frygtet.. dog er der nogle dage, hvor søvnen overmander én på sofaen og så får hun lov til at sove og vi nyder at have hende oppe nogle flere timer om aftenen.

sovetrold

Det lille nye familiemedlem er en sovetryne! Hun er nem og så sød ved os alle – både dag og nat. Det er ikke mange billeder vi har af hende med åbne øjne, så også på dét punkt ligner hun sin storesøster. Jeg nyder den tid på puslebordet vi har, hvor hun er vågen ekstra meget, da jeg så for alvor kan få kigget på hende og nydt hendes smukke øjne. Når hun bliver ammet er vi i symbiose, præcis som jeg havde håbet på og ellers sover hun. Det er meget få gange vi har hørt hende ked af det og dette har primært været på puslebordet, når ikke vi har været hurtige nok til at få en ny ble på den rene og bare numse.

2 kommentarer

  • Hvor lyder det bare som en skøn tid… Åh frygter også at tiden kommer til at gå alt for hurtigt, når man også lige har den store der skal have opmærksomhed. Dejligt hun klare det hele så godt.. Må håbe det bliver ved. Vores dreng reagerede først efter 2 mdr. på det hele. Så havde lige 14 dage med en djævel, men så faldt det hele også på plads 🙂
    Nyd barslen.
    Kh. Susan

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søs

    Ej men hvor lange er K ben lige??! Wow!! Og nyd babytiden ja. Den er så hurtigt forbi. Dejligt hun er nem og ikke ked. Håber virkelig for jer, det fortsætter sådan….så hun ikke pludselig efter 3 uger skriger til hun er 3 måneder ;(
    Kys og god dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er det okay at holde fest med et tema?