Støtte til ryg og skuldre ved løft af baby

En generation uden HIV

Tænk hvis du var gravid og HIV-smittet og vidste at du med den rette medicin ville kunne føde dit barn uden risiko for at bringe smitten videre til dit barn ved fødslen, men at denne medicin ikke var tilgængelig.. blot fordi du bor i den forkerte den af verden! Det ville da være helt ubærligt, hvorfor vi er nødt til at hjælpe. Og det er så nemt at hjælpe lige her fra computeren.

Start med at hjælpe ved at skrive under på et brev til udviklingsministeren, hvor der opfordres til at fordoble Danmarks bidrag til Den Globale Fond. Skynd dig ind forbi og skriv under lige her og hjælp de stakkels børn der bliver født med HIV, som kunne være blevet født raske og gå en sundt og stærkt liv i møde. Og hjælp den sidste halvdel af de kvinder, der har brug for medicinen med at få adgang til den, hvilket kan gøres ved at fordoble Danmarks bidrag.

Psst – du kan, samtidig med du eventuelt alligevel køber julegaver til dine egne børn, give et bidrag til AIDS-Fondet, ved at købe den smukke mor/barn Elefant hos bObles..

webbobles-dk_edited-2r.e.

Billedet er lånt inde hos bObles

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Støtte til ryg og skuldre ved løft af baby