Frøken strit

Efterår i Legoland

Regn og efterårsvejr slog ikke Kornelia og hendes fætter Gustav ud, da vi i mandags besøgte Legoland i Billund. Det slog bestemt heller ikke os ud, da vi nød at se, hvor meget de hyggede sig med hinanden og alenetid med to voksne uden mindre søskende. Det var en dejlig oplevelse at vi kunne være med til det hele. Alle sammen, på én gang. Vi var ikke afhængige at at der var en træk- eller klapvogn der skulle passes på. Der var kun en taske på ryggen med lidt drikkevarer og en madpakke, så vi kunne hurtigt hoppe på en forlystelse sammen.

IMG_0482.JPG

IMG_0500.JPG

IMG_0491.JPG

IMG_0509.JPG

IMG_0549.JPG

 

 

Regntøjet Kornelia havde på er fra Molo og det var faktisk meget fedt at vi har valgt det i denne gule farve, da vi altid kunne finde dem, når de ikke lige gik med os i hånden, men var “store børn der går foran”. De synes det var vildt spændende at se Legoland med så mange græskar og spøgelser og vi var i troldmandens skole, fik taget billeder med spøgelser og så blev der derudover hoppet i alle parkens vandpytter, vi sejlede, var i vilde forlystelser, kørte i tog, børnene kørte alene i safaribiler og oppe i det høje udkikstårn.

For første gang var jeg også inde i det der Atlantis og sikke en fed oplevelse. Det var dejligt i det lidt dårlige vejr at komme ind og få varmen, men det var også fedt at se de mange fisk og specielt hajerne var Kornelia og Gustav vilde med.

Køreturen til Legoland var lidt lang, men det gik over al forventning – Kornelia eller Gustav sov hverken på vej derned eller hjem og da vi kunne overraske dem med de LEGO-julekalendre vi havde købt dernede, så fik vi afsluttet et virkelig dejlig dag med stor glæde og nysgerrighed til december måned.

IMG_0521.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frøken strit