diary.dk 5 år gammel

Forberedelser til efterår og vinter

Var jeg den eneste, der ikke helt fik sagt ordentlig farvel til sommeren? Jeg synes da lige pludselig at den løb fra mig og jeg nåede hverken at få sagt farvel eller på gensyn.

Jeg blev overrasket, da jeg en aften fik lyst til at tænde stearinlys og i morges trippede jeg rundt på tåspidserne og kunne slet ikke overskue at være stået op og forlade min varme dyne. Det er mange mange morgener siden jeg har haft det sådan, men samtidig med jeg synes det er drønærgerligt at sommeren er slut, så glæder jeg mig også til efterår, kastanjedyr, regnfulde dage med film+popcorn+massevis af hop i vandpytter, varme lækre trøjer og smukke vinterstøvler.

Men det er nu også lidt synd at Leonoras lækre elastikarme nu for sidste gang skal sidde på græsplænen i kortærmet body og kravle rundt for at fange sin storesøster, som puster sæbebobler, pjasker i vand ellerUntitled andet sjovt udenfor. Altså dermed ikke sagt at Leonora ikke skal ud mere,men næste år kan hun (forhåbentlig da!) selv gå omkring og være en ballademager.

Der er fundet nattøj frem til pigerne igen, da nætterne her er iskolde. Det er utroligt at vi skal svede sådan om sommeren og så snart solen forsvinder lidt, så er der pivkoldt og man skal holde alle lemmer inde under dynen for ikke at vågne forkølet op. Jeg er så småt i gang med at forberede pigernes garderober på den kommende kolde tid. Heldigvis har vi gemt en del af det varme kluns og støvler fra Kornelia, så Leonora er der nogenlunde styr på, men Kornelia er værre. Hun er pludselig en pige med meget stærke meninger om tøjet – hun har meget fokus på at det skal være pigetøj hun har på. Her er vi ikke helt enige og jeg køber ofte kønsneutrale ting til hende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

diary.dk 5 år gammel