Drinks, tømmermænd og en ucensureret snapchat..

Tatovering af øjenbryn

Jeg har et brændende ønske om at få tatoveret mine øjenbryn, da jeg nærmest ikke har nogle bryn tilbage efter at have mishandlet dem med en pincet i min gymnasietid. Det skal være en 3D/hairstroke tatovering jeg vil have, da jeg ønsker et naturligt look, hvor mine bryn blot får farve og fylde.

img_1617.jpg

a-diary

Her har jeg tegnet det ene bryn op, som jeg gør hver eneste dag. Det bryn jeg på billedet ikke har gjort noget ved, er blevet farvet hos kosmetolog for næsten tre uger siden, men det har allerede mistet meget farve, fylde og bredde.

Hver eneste morgen står jeg derfor og tegner mine bryn op, da det ellers ikke rigtig kan ses at jeg har nogle. I lang tid nu har jeg fået dem farvet hos frisør eller kosmetolog, men det er ret dyrt og besværligt i længden. Jeg skal jo afsted og have det gjort mindst hver trejde uge for at det holder. Og når jeg får dem farvet, så er det jo kun de hår jeg allerede har der bliver tydelige, hvilket ikke er mange efterhånden. Har derudover i de sidste tre år nærmest ikke fået plukket mine bryn, ud over de irriterende afstikkere der selvfølgelig skal væk, i håb om at få noget mere bryn, men der er desværre ikke kommet mere fylde, så de er stadig utrolig tynde og smalle, hvilket jeg er meget ked af.

Det er en brow extender fra Divaderme jeg bruger hver dag, hvilket også fungerer fint nok, bortset fra at det jo ikke holder sig lige tydelige og pænt hele dagen. Jeg har den derfor ofte med i tasken, så jeg kan friske mine bryn op, hvilket er enormt irriterende at være nødt til.

divaderme_brow_extender_espresso1-1024x1024

Har du nogle erfaringer med at få farvet dine bryn med denne 3D/hairstorke metode og kan du give mig nogle råd? For eller imod at få det gjort..?

5 kommentarer

  • Johanne

    Jeg ville helt klart sige; lad være. Jeg gjorde det, efter grundig research i et års tid og hos den klinik, som havde de bedste anmeldelser i Kbh.
    For mit vedkommende tatoverede hun dem helt skævt (HELT skævt). Man kan se det med det blotte øje. Folk, der ikke kendte til det, kommenterede på hvor skæve de var. Selvom det er lyse hairstrokes, er formen alligevel så markant forskellig at man tydeligt kan se at jeg ser overrasket ud i den ene side.
    Nu bakser jeg med at få dem væk, og hud og øjenbryn kommer nok aldrig til at ligne sig selv igen 🙁 Fortryder det så ekstremt meget at det gør helt ondt i hjertet.
    Under alle omstændigheder, så læs lidt på realself før du gør det. Der er mange eksempler på folk der er glade men også mange på folk der er ulykkelige, og kæmper med at få dem væk. Ville ønske jeg havde læst mere om det først.
    Det er åbenbart langt fra altid at øjenbryn forsvinder efter 3-5 år. Har set nogen der har fået dem lavet og efter mange laserbehandlinger og flere år stadig har dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kamilla Olsen

      Hej Johanne, Tusinde tak for din kommentar – den gav mig da seriøse tanker til overvejelse inden jeg tager min beslutning. Det lyder da bestemt ikke rart med skæve øjenbryn, jeg håber for dig at du får dem væk snart. KH Kamilla

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine bryn er med alderen blevet mere hulle og utydelige :/ Begyndte faktisk først at få dem ordnet for nogle år siden, så det kan ikke være overplukning… Jeg farver dem selv. Skide nemt og meget meget billigere end at få det gjort i byen. Umiddelbart er jeg ikke til tatoo, for synes ofte det ser lidt for unaturligt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvad er det nu, det der serum, der sku få hårvæksten i gang igen hedder? Til vipper og bryn, mener jeg. Noget M2 et eller andet måske. Flere har skrevet om det. Ift brynfarve har jeg i øvrigt noget og har tænkt, vi ku gøre det selv..så kom forbi :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Bach

    Jeg sidder selv med det samme brændende ønske om at få det gjort er sikker på det vil gøre mit liv en del lettere og ville og elske at få det gjort da det ser mere naturligt ud når man får det gjort. Shelicious kører med et model tilbud ligenu på 1800 kr. For hairstroke og hun har lige åbnet en salon i Aalborg.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Drinks, tømmermænd og en ucensureret snapchat..